Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jedlý hmyz

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
 (Vikendra Dabash)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
 (Vít Kundera)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e97mci// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
 (Jana Králová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oqgb4n// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk
 (Zdislava Kučerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6gco7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
 (Žaneta Ferusová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické vlastnosti těsta
 (Veronika Hliněnská)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hodfcs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta
 (Kamila Kubíčková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2jchhp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vybrané reologické vlastnosti suspenzí a těst ze speciálních celozrnných mouk
 (Eliška Petríková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//40wpsi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
 (Klára Mikulíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lucie Vojtíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//irlm5y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)