Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
(Jiří Jedlička)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//1els8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza vybraných druhů jedlého hmyzu
(Veronika Kotrbová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8u9v4b// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Analýza bioaktivních látek u bylinných čajů vzhledem k jejich zpracování
(Veronika Skupinová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//00hl23// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Senzoricky významné látky v kávě
(Vladimíra Veselá)2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//t2gc9k// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza potravin
(Lucie KAŇOKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d8sk26// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Terpenické látky ve vínech muškátových odrůd révy vinné
(Veronika Klesnilová)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z31xp3// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Senzoricky významné látky ve včelím medu
(Monika Korandová)2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3lnsji// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma