Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
 (Jiří Jedlička)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//1els8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza vybraných druhů jedlého hmyzu
 (Veronika Kotrbová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8u9v4b// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Analýza bioaktivních látek u bylinných čajů vzhledem k jejich zpracování
 (Veronika Skupinová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//00hl23// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Senzoricky významné látky v kávě
 (Vladimíra Veselá)

2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//t2gc9k// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza potravin
 (Lucie KAŇOKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d8sk26// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Terpenické látky ve vínech muškátových odrůd révy vinné
 (Veronika Klesnilová)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z31xp3// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Senzoricky významné látky ve včelím medu
 (Monika Korandová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//3lnsji// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma