Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Maillardova reakce
(Žaneta MARXOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g16nuq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Studium průběhu Maillardovy reakce
(Eva Štěpanovská)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//a6za5q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
(Adéla Velechová)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Produkty Maillardovy reakce pražených sladů a jejich interakce s chmelovými prenylflavonoidy
(Andrii Vasylytchuk)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tpkw1k// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Lze využít produkty Maillardovy reakce jako indikátory tepelného ošetření biologických materiálů?
(Polina Cherepanova)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3c1wxk// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Maillardova reakce
(Žaneta MARXOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g16nuq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Cereální výrobky a jejich význam ve výživě
(Jitka NOVOTNÁ)2012, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4vrjqm// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace snídaňových cereálních výrobků
(Kateřina Kořínková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//d5ofuw// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vitamin E v cereáliích a cereálních výrobcích
(Vendula Benediktová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ga9gjw// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Akrylamid v potravinách
(Lucie Bašniarová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1t02tz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma