Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Tepelné ošetřeníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Patogenní mikroorganismy v mléce
(Tomáš Krejča)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r72x0c// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Patogenní mikroorganismy v potravinách
(Barbora Moravcová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u24elj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy
(Veronika Baťová)2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ieijl/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
(Tereza Zelinková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dlq2ya// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Influence of heat treatment on composition and properties of drinking milk
(Maksym Biehlitse)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//a7hrwu// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení potravin na dosažení požadovaného tepelného ošetření
(Adéla Janků)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//gt2wed// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace tepelného ošetření při výrobě potravin
(Barbora Černá)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v8n2ge// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Nepasterizované mléko: zdraví nebo risk?
(Barbora Koblížková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vbt71k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Inovativní směry hodnocení kvality a bezpečnosti mléka
(Lucie Rysová)2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//60nbv1// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma