Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Tepelné ošetření

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Patogenní mikroorganismy v mléce
 (Tomáš Krejča)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r72x0c// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Patogenní mikroorganismy v potravinách
 (Barbora Moravcová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u24elj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy
 (Veronika Baťová)

2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ieijl/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
 (Tereza Zelinková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dlq2ya// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Influence of heat treatment on composition and properties of drinking milk
 (Maksym Biehlitse)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//a7hrwu// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Vliv složení potravin na dosažení požadovaného tepelného ošetření
 (Adéla Janků)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//gt2wed// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace tepelného ošetření při výrobě potravin
 (Barbora Černá)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//v8n2ge// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Nepasterizované mléko: zdraví nebo risk?
 (Barbora Koblížková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vbt71k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Inovativní směry hodnocení kvality a bezpečnosti mléka
 (Lucie Rysová)

2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//60nbv1// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma