Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bramboryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína
(Aneta Ehrenbergerová)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fcxkb7// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti kosmetických přípravků s panthenolem proti dětským opruzeninám
(Lucie Nogolová)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n5fbft// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice
(Iveta Šolcová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//75uxvi// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Adaptace vlastností polymerních kompozitů na bázi uhlíkových nanotrubic z pohledu jejich možných senzorických vlastností
(Robert OLEJNÍK)2013, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eqs6jc// | Chemie a technologie materiálů / Technologie makromolekulárních látek | Práce na příbuzné téma