Theses on the same topic (having an identical keyword):
bramboryKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína
(Aneta Ehrenbergerová)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fcxkb7// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Senzorické vlastnosti kosmetických přípravků s panthenolem proti dětským opruzeninám
(Lucie Nogolová)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n5fbft// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic
Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice
(Iveta Šolcová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//75uxvi// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Adaptace vlastností polymerních kompozitů na bázi uhlíkových nanotrubic z pohledu jejich možných senzorických vlastností
(Robert OLEJNÍK)2013, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eqs6jc// | Chemie a technologie materiálů / Technologie makromolekulárních látek | Theses on a related topic