Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

brambory

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína
 (Aneta Ehrenbergerová)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fcxkb7// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti kosmetických přípravků s panthenolem proti dětským opruzeninám
 (Lucie Nogolová)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n5fbft// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice
 (Iveta Šolcová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//75uxvi// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Adaptace vlastností polymerních kompozitů na bázi uhlíkových nanotrubic z pohledu jejich možných senzorických vlastností
 (Robert OLEJNÍK)

2013, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eqs6jc// | Chemie a technologie materiálů / Technologie makromolekulárních látek | Práce na příbuzné téma