Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potravinová reformulaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv reformulace pekařských výrobků na jejich kvalitu
(Lucie Svadbíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ns54xn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
(Monika Kadlecová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení pekařských výrobků
(Natalie Holovacka)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//gcb5d8// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
(Hana Keindlová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ps3rb3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnosti dodržení doporučeného příjmu sodíku dle výživových doporučení u zdravých dospělých osob
(Michaela GRUBEROVÁ)2012, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//rmpxgq// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Možnosti dodržení doporučeného příjmu sodíku dle výživových doporučení u dospělých diabetiků 2. typu
(Martina DRDOVÁ)2012, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//pj0amy// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma