Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potravinová reformulace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv reformulace pekařských výrobků na jejich kvalitu
 (Lucie Svadbíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ns54xn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
 (Monika Kadlecová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení pekařských výrobků
 (Natalie Holovacka)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//gcb5d8// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
 (Hana Keindlová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ps3rb3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Možnosti dodržení doporučeného příjmu sodíku dle výživových doporučení u zdravých dospělých osob
 (Michaela GRUBEROVÁ)

2012, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//rmpxgq// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Možnosti dodržení doporučeného příjmu sodíku dle výživových doporučení u dospělých diabetiků 2. typu
 (Martina DRDOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//pj0amy// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma