Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
LL-37Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Produkce LL-37 a ověření jeho antimikrobiální aktivity in vitro.
(Antonín Pavelka)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wrsdz/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita extraktů z kopřivy dvoudomé (Urtica dioica)
(Július Zemaník)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/upmqk/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita extraktů z řepíku lékařského (Agrimonia eupatoria)
(Viktor Bartošík)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/azw2x/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita hemolymfy včely medonosné, Apis mellifera L.
(Miroslav Vacl)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j5w20/ | Chemie / Učitelství biologie pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita a chemické složení silic lípy srdčité
(Anna Štětinová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1sijhz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita různých genotypů konopí (Cannabis sativa L.) vhodných pro léčebné použití
(Martin Káda)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ooeqsk// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita extraktů vybraných druhů léčivých rostlin
(Zuzana Kovandová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//04thfx// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Chemické složení a antimikrobiální aktivita silic z Euodia hortensis a Polyscias fruticosa
(Jakub Šimandl)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cu7f69// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
(Nina Šonkoľová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kyrv4m// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita lišejníku Cladonia coniocraea
(Lucie GRAMESOVÁ)2022, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//72g3ot// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma