Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hovězí maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Vliv pasteračních teplot na technologické vlastnosti chlazených hotových jídel
 (Veronika Smetanová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kb854n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
 (Alice Čalová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5xqmha// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
 (František Štefunko)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3iyw8g// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv recyklace prášku na povrchové a vybrané technologické vlastnosti oceli M300 vyrobené metodou SLM
 (Michal Kresta)

2024, Diplomová práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/153993 | Materiálové inženýrství / Progresivní technické materiály | Práce na příbuzné téma

Vliv mastitid na složení, kvalitu, bezpečnost a technologické vlastnosti mléka
 (Vladimír Gajdůšek)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//73kr8i// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium vlivu prodlevy na kalící teplotě na strukturu a technologické vlastnosti Al-Si vrstev deponovaných na 22MnB5 ocelích
 (Adam Hofman)

2024, Diplomová práce, Fakulta strojní / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//gxl0qg// | Materiály a technologie / | Práce na příbuzné téma

Chemicko-technologické vlastnosti fosforečnanů využívaných při výrobě masných výrobků
 (Jakub Martinek)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//61y7j3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků
 (Alena Doležalová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//48jicb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vnějších faktorů na senzorické vlastnosti lahvových vín
 (Dominik Klusák)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tne05b// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti kávy
 (Jiří Filip)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1b2g8d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)