Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
(Kristýna Steiningerová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující průběh postmortální změn v mase
(Michaela Seilerová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//slfgg2// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso
(Miloslava MACKEOVÁ)2014, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//uk93px// | Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma