Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids
(Vanessa Nisengwe)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dijov0// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Theses on a related topic
Evaluation of nutritional quality of tropical and temperate forages
(Agnes Josylyn Komey)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//37cdbd// | Agricultural Specialization / General Agriculture in English | Theses on a related topic
Nutritional potential of new oat and spring wheat cultivars
(Kshitiz Pokhrel)2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9o3php// | Agricultural Chemistry / | Theses on a related topic
Komparace výživových hodnot v různých dietách
(Diana Kanderová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/n7hd8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Hodnocení nutričních hodnot pokrmů z čínských restaurací
(Lucie Rejchrtová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9g7nxa// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Čínská kuchyně jako lék - historická a současná perspektiva
(Kateřina BABKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//roavw2// | Filologie / Čínská filologie | Theses on a related topic
Mýty a fakta čínské kuchyně - autentičnost kuchařek o čínské kuchyni vydaných v Česku
(Kateřina ŠAMAJOVÁ)2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//b0tm0h// | Filologie / Anglická filologie - Čínská filologie | Theses on a related topic
Kategorizace sichuanské kuchyně a její specifika
(Daria Ishchuk)2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tty3e/ | Mezinárodní teritoriální studia / Kulturní studia Číny | Theses on a related topic
Analýza gastronomické kultury v Čínské lidové republice
(Tai Ge Liu)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dtutl/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Hodnocení nutričních hodnot pokrmů z čínských restaurací
(Lucie Rejchrtová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9g7nxa// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic