Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 16 theses)
Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids
 (Vanessa Nisengwe)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dijov0// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Theses on a related topic

Evaluation of nutritional quality of tropical and temperate forages
 (Agnes Josylyn Komey)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//37cdbd// | Agricultural Specialization / General Agriculture in English | Theses on a related topic

Nutritional potential of new oat and spring wheat cultivars
 (Kshitiz Pokhrel)

2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9o3php// | Agricultural Chemistry / | Theses on a related topic

Komparace výživových hodnot v různých dietách
 (Diana Kanderová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/n7hd8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Hodnocení nutričních hodnot pokrmů z čínských restaurací
 (Lucie Rejchrtová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9g7nxa// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Čínská kuchyně jako lék - historická a současná perspektiva
 (Kateřina BABKOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//roavw2// | Filologie / Čínská filologie | Theses on a related topic

Mýty a fakta čínské kuchyně - autentičnost kuchařek o čínské kuchyni vydaných v Česku
 (Kateřina ŠAMAJOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//b0tm0h// | Filologie / Anglická filologie - Čínská filologie | Theses on a related topic

Kategorizace sichuanské kuchyně a její specifika
 (Daria Ishchuk)

2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tty3e/ | Mezinárodní teritoriální studia / Kulturní studia Číny | Theses on a related topic

Analýza gastronomické kultury v Čínské lidové republice
 (Tai Ge Liu)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dtutl/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Hodnocení nutričních hodnot pokrmů z čínských restaurací
 (Lucie Rejchrtová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9g7nxa// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 16 theses)