Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
milk qualityKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Transformace rostlin vojtěšky za účelem přípravy transgenních linií exprimujících fluorescenčně značený MMK3 protein a linií s vyřazeným MMK3 proteinem
(Kateřina KRÁLIKOVÁ)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//u9chbt// | Biochemie / Biotechnologie a genové inženýrství | Práce na příbuzné téma
Vliv máčení na obsah oligosacharidů v luštěninách
(Markéta Jeníčková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8ipl0l// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv genetické příslušnosti na složení a obsah bílkovin v kozím mléce
(Magdaléna Bártová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0lmff// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie chovu na obsah somatických buněk v kravském a buvolím mléce
(Kateřina Lachmanová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6aw0iy// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení krmiva na rychlost produkce, obsah tuku a složení mastných kyselin cvrčka domácího (Acheta domesticus)
(Pavel Pucholt)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wiau37// | Zájmové chovy zvířat / | Práce na příbuzné téma
Nutriční faktory ovlivňující obsah močoviny v mléce dojnic
(Vít Škrabal)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0ic21q// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma
Obsah bilogicky aktivních látek v matcha čajích a jejich stanovení v průběhu přípravy
(Tereza Koláčková)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j87jg7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah základních analytických složek ve vybraných masných výrobcích
(Tereza KŘIVÁKOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7ovycy// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Obsah bílkovin v píci vojtěšky seté v závislosti na struktuře porostu
(Tereza Tupá)2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oqyz6j// | Výživa zvířat a dietetika / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení produkce a kvality mléka v závislosti na vybraných činitelích
(Silvia Vidová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4nca88// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma