Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

silice

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv způsobu odšupinování či odstranění kůže na senzorické vlastnosti a skladovatelnost kapra
 (Martin VÁGNER)

2017, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lkmcg1// | Zootechnika / Rybářství | Theses on a related topic

Prodloužení doby úchovy vybraných čerstvých šťáv pomocí rostlinných silic
 (Tereza Gonová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//syjapf// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective
 (Veronika Vybíralíková)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/fqdsl/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Rostlinné silice jako potenciální aditiva pro konzervaci kančích inseminačních dávek
 (Adéla Koštířová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//d5b39n// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Možnost inhibice patogenních bakterií v kachním mase pomocí oreganové silice enkapsulované do jílových nanočástic
 (Tereza Rychetská)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//txu1d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Využití bylinných silic při konzervaci potravin
 (Jana Vlčková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gpkprv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
 (Tomáš Sychra)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qb0cpq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic