Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
taninyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene"
(Magdaléna DARDOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d5a3dw// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Nutriční kvalita lesních plodů
(Jana Borovičková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2dn3z7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv odlišné meziřádkové vzdálenosti na výnos kukuřice na zrno a siláž
(Marek Tichý)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i4afzc// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Minimalizační technologie zpracování půdy ke kukuřici na zrno
(Lukáš Lokaj)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vmorc3// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma