Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentovaný, masný, výrobek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
 (Romana Korandová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zz1094// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
 (Jakub Riemel)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cg817q// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
 (Alice Čalová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6das0x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
 (Antonín Illík)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování změn mikrobiologické jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků v průběhu skladování
 (Michaela Nerádová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kddy3e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace a výroba fermentovaných masných výrobků
 (Lucie Nováková)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7rshqj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků
 (Vít Dikoras)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ds7hck// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
 (Stanislav DĚDEK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kn65xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení vlivu vývoje znečištění surové vody na postup úpravy pitné vody v úpravně pitné vody Podolí
 (Michal Slaboch)

2019, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w8ud9r// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma

Provedení vnitřních rozvodů studené, teplé vody a cirkulační vody včetně rozvodů požární vody v ubytovacím domě
 (Marek Bajer)

2018, Diplomová práce, Fakulta stavební / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/133844 | Stavební inženýrství / Prostředí staveb | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)