Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chléb

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
 (Radka Kuchařová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
 (Radka Kuchařová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zvýšení nutriční hodnoty pekařských výrobků přídavky netradičních semen
 (Jana Šedivá)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//zxe6a5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
 (Markéta Piechowiczová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s73619// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Inovace receptur masných výrobků s ohledem na nutriční hodnotu
 (Markéta Janík Piechowiczová)

2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//63mmbf// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Zvýšení nutriční hodnoty ovocné kojenecké a dětské výživy přídavkem mléčné bílkoviny
 (Hana MACHÁČKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5yiz4c// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
 (Jana Hajduchová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nqepu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků
 (Lucie Rajmicová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o1avh2// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
 (Radka Kuchařová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
 (Radka Kuchařová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)