Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chlébKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zvýšení nutriční hodnoty pekařských výrobků přídavky netradičních semen
(Jana Šedivá)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//zxe6a5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
(Markéta Piechowiczová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s73619// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Inovace receptur masných výrobků s ohledem na nutriční hodnotu
(Markéta Janík Piechowiczová)2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//63mmbf// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Zvýšení nutriční hodnoty ovocné kojenecké a dětské výživy přídavkem mléčné bílkoviny
(Hana MACHÁČKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5yiz4c// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
(Jana Hajduchová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/nqepu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků
(Lucie Rajmicová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o1avh2// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma