Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Kľúčové slováKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
(Róbert Adámik)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/eyfow/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zavedení metody FMEA jako nástroje pro řízení rizik ve společnosti Obzor v.d.
(Ivana Švorčíková)2016, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t6iam5// | Systémové inženýrství a informatika / Průmyslové inženýrství | Práce na příbuzné téma
Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
(Róbert Adámik)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/eyfow/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma