Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomické trendyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Složení a využití masa ryb
(Lucie Žilková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j53vsv// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Jakost, pozitiva a negativa konzumace sladkovodních a mořských ryb
(Jitka Lukášová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fstj7e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita lipidů našich hospodářsky významných druhů ryb
(Jakub KREJSA)2015, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3b3m1d// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Hygienická kvalita ryb v 10 údolních nádržích ČR
(Daniel ŠTEFAN)2021, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//eteng2// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma