Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomické trendy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Složení a využití masa ryb
 (Lucie Žilková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j53vsv// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Jakost, pozitiva a negativa konzumace sladkovodních a mořských ryb
 (Jitka Lukášová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fstj7e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita lipidů našich hospodářsky významných druhů ryb
 (Jakub KREJSA)

2015, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3b3m1d// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Hygienická kvalita ryb v 10 údolních nádržích ČR
 (Daniel ŠTEFAN)

2021, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//eteng2// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma