Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jihomoravský kraj - kraj bez plastů
(Monika Hemzová)2020, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cdkxt4// | Regionální rozvoj / Socioekonomický a environmentální rozvoj regionu | Práce na příbuzné téma
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-venkov - Jihomoravský kraj
(Petra Hladůvková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vd324o// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-město - Jihomoravský kraj
(Kamila Havigerová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//raxw3x// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Organizace Policie České republiky se zaměřením na Jihomoravský kraj
(Radim Ráček)2024, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/v48n8/ | Bezpečnostní management / | Práce na příbuzné téma
Regionální inovační strategie sociální ekonomiky pro Jihomoravský kraj
(Tereza Trojanová)2021, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kypjk/ | Veřejná ekonomika a správa / | Práce na příbuzné téma
Trendy a bariéry v propagaci knihoven se zaměřením na Jihomoravský kraj
(Kristýna Čechová)2023, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/la3q4/ | Informační studia a knihovnictví / | Práce na příbuzné téma
TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
(David Erkol)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
(Lucie Beranová)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ruyx1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Denis Mizler)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/uiknt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
(Lucie Veselá)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nqvbf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma