Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

analýza služeb

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 30 prací)
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
 (Jitka Kutzendörferová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
 (Michal Sikora)

2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/y2cp2/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Trendy v gastronómii a ich uplatnenie vo vybranom podniku
 (Vanesa Vráblová)

2024, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/shhnc/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

TRENDY V GASTRONOMII A JEJICH UPLATNĚNÍ VE VYBRANÉM PODNIKU
 (Pavla Dvořáčková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/y6wx59/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Technologické inovativní trendy v gastronomii
 (Lucie KITTLOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//7e3waj// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
 (Pavel Nikl)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
 (Anna Brábníková)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/p4dme/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
 (Michal Sikora)

2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/y2cp2/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
 (Kateřina Ronešová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ascl2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 30 prací)