Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
analýza služebKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
(Jitka Kutzendörferová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
(Michal Sikora)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/y2cp2/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Trendy v gastronómii a ich uplatnenie vo vybranom podniku
(Vanesa Vráblová)2024, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/shhnc/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
TRENDY V GASTRONOMII A JEJICH UPLATNĚNÍ VE VYBRANÉM PODNIKU
(Pavla Dvořáčková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/y6wx59/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Technologické inovativní trendy v gastronomii
(Lucie KITTLOVÁ)2020, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//7e3waj// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
(Pavel Nikl)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
(Anna Brábníková)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/p4dme/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
(Michal Sikora)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/y2cp2/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
(Kateřina Ronešová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ascl2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma