Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sorpční izotermaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zjišťování tepelné vodivosti prvků s vnitřní strukturou vyrobenou 3D tiskem z filamentů s příměsmi organických materiálů
(Jan Čapek)2024, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vdo9ut// | Zemědělská technika / | Práce na příbuzné téma
Ověření tepelné vodivosti dřevěných materiálů
(Petr Kostka)2016, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xsf3oq// | Procesní inženýrství / Technika a technologie zpracování odpadů | Práce na příbuzné téma
Laboratorní výzkum změn tepelné vodivosti injektážních směsí vyplňující kolektor tepelného čerpadla
(Matěj Křístek)2018, Diplomová práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/130190 | Geologické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Tepelně-technické vlastnosti dřevovláknitých desek
(Vojtěch Přikryl)2021, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//e7btyb// | Stavby na bázi dřeva / | Práce na příbuzné téma
Sorpční izotermy bylin a jejich příspěvek k údržnosti během skladování
(Jana Kubínová)2010, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//f4ajdz// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv relativní vzdušné vlhkosti na sorpční vlastnosti vzorků Matcha čaje
(Vojtěch Zeman)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4p5fen// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
(Kateřina Veselá)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//e9iwa9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Sorpční vlastnosti taninu při různých teplotách
(Lucie Cacková)2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ti32xd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma