Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Senzorická analýza rostlinného dezertu
 (Kristina Suková)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/138601 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza rostlinného produktu
 (Denisa Leváková)

2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/117992 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza kokosového nápoje
 (Veronika Kočiková)

2018, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/132874 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Alternative Sources of Plant Protein in Tropical and Subtropical Regions.
 (Linda Vlčková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//f032vw// | Tropické zemědělství / Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Mražené krémy a jejich reologické vlastnosti
 (Nela Vybíhalová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fb2fpc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mražené smetanové krémy s přidanou hodnotou
 (Barbora Melicharová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6kradz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Technologické parametry výroby mražených krémů
 (Lucie Hartmanová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f4mtzm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů
 (Marcela Tomanová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//faei8o// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
 (Libor Kilián)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)