Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorická analýza rostlinného dezertu
(Kristina Suková)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/138601 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza rostlinného produktu
(Denisa Leváková)2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/117992 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza kokosového nápoje
(Veronika Kočiková)2018, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/132874 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Profil aminokyselin v alternativních proteinových doplňcích stravy určených pro sportovní výživu a jejich senzorická přijatelnost u různých skupin konzumentů.
(Sabina Špičková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eyxm9z// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Alternative Sources of Plant Protein in Tropical and Subtropical Regions.
(Linda Vlčková)2017, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//f032vw// | Tropické zemědělství / Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Mražené krémy a jejich reologické vlastnosti
(Nela Vybíhalová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fb2fpc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mražené smetanové krémy s přidanou hodnotou
(Barbora Melicharová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6kradz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Technologické parametry výroby mražených krémů
(Lucie Hartmanová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f4mtzm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů
(Marcela Tomanová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//faei8o// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
(Libor Kilián)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma