Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Receptury a současná jakost masných výrobků
 (Tereza Bočková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5t98ln// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
 (Markéta Družbík)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ha2c1f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných parametrů na jakost syrů typů Serpa
 (Nikoletta Kovácsová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tkofyd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)