Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
 (Kristýna Klimšová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rjwc2e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
 (Polina Zinoveva)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Composition of venison and game meat for its processability to meat products
 (Pavlína Pěstová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma

The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
 (Helga Johana Hernandez Hernandez)

2016, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m0lepv// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Práce na příbuzné téma

Use of tea extracts in the production of meat products
 (Aliaksandra Kharoshka)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//yylje3// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
 (Julie Remencová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8hf7ax// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
 (Daria Musiienko)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých surovin na jakost tepelně neopracovaných masných výrobků
 (Pavel Votava)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//stk9n5// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Receptury a současná jakost masných výrobků
 (Tereza Bočková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5t98ln// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)