Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

snižování obsahu soli

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat
 (Tumelo Moyo)

2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wzweqi// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma

Analysis of selected parameters affecting the quality of dried rabbit meat
 (Oyinkansola Folarin)

2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//inptpf// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma

Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
 (Glindys Virginia Luciano Martinez)

2021, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hlf2wc// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids
 (Vanessa Nisengwe)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dijov0// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Tropics and Subtropics in South America: The Case Study of Brazil
 (Lucie Štěpánková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//y0uqbt// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat
 (Karen Sovjáková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xfnl0b// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
 (Klaudia Kertysová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli
 (Pavla Doleželová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rrnb0k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik
 (Sandra Adamusová)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//4nxs18// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
 (Klaudia Kertysová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)