Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
snižování obsahu soliKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat
(Tumelo Moyo)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wzweqi// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
Analysis of selected parameters affecting the quality of dried rabbit meat
(Oyinkansola Folarin)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//inptpf// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
(Glindys Virginia Luciano Martinez)2021, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hlf2wc// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids
(Vanessa Nisengwe)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dijov0// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Tropics and Subtropics in South America: The Case Study of Brazil
(Lucie Štěpánková)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//y0uqbt// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat
(Karen Sovjáková)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xfnl0b// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
(Klaudia Kertysová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli
(Pavla Doleželová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rrnb0k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik
(Sandra Adamusová)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//4nxs18// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť mletých mäsových výrobkov
(Klaudia Kertysová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kxli7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma