Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
PivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
(Zbyněk Zemánek)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7ldzx8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny mikrobiální kontaminace vajec v průběhu skladování
(Aneta Zemanová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4yijh9// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace a její změny v průběhu skladování baleného výsekového masa
(Kateřina Cholastová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//omfch1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vizuální identita PiTy BEER
(Tereza Matoušková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o. / Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o.
• http://theses.cz/id//nxwdrg// | Vizuální a literární umění / Vizuální tvorba | Práce na příbuzné téma