Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kombuchaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Netradiční uplatnění sladařských a pivovarských surovin a produktů v potravinářských technologiiích.
(Tereza Chlápková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjhupl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby cukrovinek s využitím pivovarských surovin
(Petra Vlčková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lpn4ou// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologické možnosti výroby nealkoholických nápojů s využitím pivovarských surovin
(Markéta Langová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k7rm3s// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Characterization of exopolysaccharides from selected lactic acid bacteria and bifidobacteria
(Anastasiia Maliushevska)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nq9tyh// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
(Emma Mattonai)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Technologické možnosti výroby nealkoholických nápojů s využitím pivovarských surovin
(Markéta Langová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k7rm3s// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
(Kateřina Křesalová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur
(Markéta Mikešová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bgb801// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nápoje na bázi mléka fermentované pomocí symbiotické kultury vodního kefíru
(Patrik Minář)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j7dbft// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma