Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii
(Anna Cimbaľáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
(Zahraa Jasimová)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ye4tfw// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
(Michaela Podloučková)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//tdc64t// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
(Barbora Slanařová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
(Martin Štěpánek)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma