Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentované, mléčné, výrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
(Daria Churiakova)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
(Magdaléna Zvonková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
(Viktorie Omelková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//y3qown// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné výrobky
(Jitka VESELÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné nápoje
(Karolína Horáková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3swt6q// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Spectroscopy and chemical analysis of pulsed plasma
(Vojtěch Laitl)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r6mtxf// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Chemical analysis of human scent samples by GC-MS and their ethnic dependence
(Verma Satpal)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sasgps// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Analysis of chemical reactions induced by collisions of free electrons with liquid microjets
(Dominik Habiger)2024, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8r2ozu// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Technologie a analýza fermentovaných mléčných výrobků
(Kateřina Podmolíková)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4rqafr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy významné v technologii výroby piva
(Zbyněk Zemánek)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//maqq3h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma