Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

karotenoidy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Karotenoidy a jejich funkce ve vyšších rostlinách
 (Marta Frťalová)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/u1xvl/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Mouční červi ve výživě nosnic
 (Karina Janíková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cc4l7k// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Využití vápníku u nosnic
 (Barbora Trávníčková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9kzibx// | Zootechnika / Krmivářství | Práce na příbuzné téma

Palmový tuk
 (Michaela Krupková)

2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/h16or/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Kokosový tuk
 (Izabela Vojsovičová)

2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sk4hg/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Mléčný tuk a jeho využití v potravinářských technologiích
 (Martina Nejedlíková)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o3tujo// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Tuk a mastné kyseliny v čokoládě
 (Simona Pešková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//vk16na// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Přispívá skutečně mléčný tuk k rozvoji aterosklerózy?
 (Martina Otáhalová)

2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/q9a4t/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
 (Adéla Zelenková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Palmový tuk ve výživě člověka
 (Klára Kňákalová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v4r7xa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)