Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Game MeatKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Markéta Kraus)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5639j1// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
(Glindys Virginia Luciano Martinez)2021, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hlf2wc// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat
(Tumelo Moyo)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wzweqi// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
Effects of immunocastration on social interaction and activity budget of common eland (Taurotragus oryx)
(Abubakar Sadiq Musa)2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ib9spy// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma
Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
(Glindys Virginia Luciano Martinez)2021, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hlf2wc// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma