Theses on the same topic (having an identical keyword):
jelení masoKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Daniel Drholec)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
(Markéta Piechowiczová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s73619// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Jakostní znaky masa faremně chované a volně žijící zvěře
(Kateřina LABUDOVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ovr9bn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vybrané jakostní ukazatele masa zvěře z farmových chovů
(Šárka PETÁKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0zfcof// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Theses on a related topic