Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení oxidační stability lněného oleje
(Helena Černá)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wqagnd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování oxidační stability hřbetního tuku ve vztahu ke zdroji nenasycených mastných kyselin v krmné dávce
(Pavla Bezděková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q0pwty// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Hodnocení oxidační stability rostlinných olejů za podmínek skladování
(Gabriela Lebedová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//prp8hh// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vývoj metody pro určení autenticity máku modrého stanovením jeho oxidační stability
(Zuzana KREJČOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ggdi2i// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv formy zkrmované sóji na oxidační stabilitu vajec kura domácího
(Miroslav Studený)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//udgauv// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Oxidační stabilita tuku jedlého hmyzu
(Petra Belfínová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ukyy73// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
(Michaela Krlínová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sc1ec0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
(Klára Fialová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Oxidační stabilita olejů při fritování hranolků
(Monika Černohousová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ski8s0// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv antioxidantů na stabilitu a profil n-3 mastných kyselin v doplňcích stravy
(Markéta Blažková)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//76rn2i// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma