Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ovocná drťKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
(Charanpreet Kaur)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza ovocného nápoje
(Jana Pastrňáková)2017, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/117708 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
(Tereza BOHDALOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//00fokq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Analýza ovocných destilátů
(Klára Krejčíková)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//f7f23l// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
(Tomáš Sychra)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qb0cpq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby ovocných destilátů
(Adéla Kotrlová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z5yvpi// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma