Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mléčné výrobky vhodné pro spotřebitele s laktózovou intolerancí
(Nela Kumová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5lkau// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vápník v potravinách určených pro vegany a vegetariány
(Lucie Nowáková)2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xokcy/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma
Nepasterizované mléko: zdraví nebo risk?
(Barbora Koblížková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vbt71k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma