Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Mléčné výrobky vhodné pro spotřebitele s laktózovou intolerancí
 (Nela Kumová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k5lkau// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vápník v potravinách určených pro vegany a vegetariány
 (Lucie Nowáková)

2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xokcy/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma

Nepasterizované mléko: zdraví nebo risk?
 (Barbora Koblížková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vbt71k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)