Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

populace kvasinek

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Využití nesaccharomycetních kvasinek v technologii vín
 (Tereza Hlaváčková)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//egff47// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Laktátdehydrogenasy u kvasinky Saccharomyces cerevisiae
 (Lenka Richterová)

2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/g5io9/ | Biochemie / Analytická biochemie | Theses on a related topic

Selekce kmene Saccharomyces cerevisiae pro výrobu beta-glukanu v provozním měřítku
 (Lukáš Fidrich)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yydpr/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic

Využití různých metod izolace DNA baktérií mléčného kvašení v molekulárně biologických metodách
 (Eva Chvalkovská)

2019, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ebmjj0// | Chemie pro medicínské aplikace / | Theses on a related topic

Vliv různých metod zákvasů révových moštů na jakost vína
 (Jan Koubek)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//g56lzq// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Vliv různých metod zákvasů révových moštů na jakost vína
 (Jan Koubek)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ktq7uf// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic

Metody stanovení živých i mrtvých buněk bakterií mléčného kvašení
 (Alisa Miroshnychenko)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//8saxnf// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Metody detekce antimikrobiálních vlastností bakterií mléčného kvašení
 (Petra Vránová)

2017, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wcdjim// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic