Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Tramín červenýKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití plynové chromatografie s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem pro hodnocení vlivu reformulací na profil těkavých látek v potravinářských výrobcích
(Tereza Fiantoková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o0pbxj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování změn chemického složení vína během technologie výroby vína
(Marie Orságová)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//we5j3u// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie výroby na látkové složení vína odrůdy Tramín červený
(Miroslav Šibrava)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a1ztdg// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Chemické složení a analýza piva
(Klára Sollichová)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//paepyh// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Vliv složení válcovaného drátu a technologie výroby na finální vlastnosti pneudrátu
(Jakub Ľalík)2019, Diplomová práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/136530 | Materiálové inženýrství / Progresivní technické materiály | Práce na příbuzné téma
Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
(Ilona KOLLÁROVÁ)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q9jrcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Simulace výroby chemické buničiny ze zemědělského odpadu
(Karel Škrabálek)2023, Diplomová práce, Fakulta lesnická a dřevařská / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z1gg9c// | Dřevařské inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a chemické složení olejnin pro výrobu olejů a pokrmových tuků
(Jarmila HANUSKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gtvcxc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie výroby na látkové složení vína odrůdy Tramín červený
(Miroslav Šibrava)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a1ztdg// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v muškátových odrůdách révy vinné
(Lucie Mamráková)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2i2nat// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma