Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hovězí masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
(Kristýna Sucháčková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4mjw11// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
(Kristýna Sucháčková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4mjw11// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
(Kristýna Sucháčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2au9kt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
(Kristýna Sucháčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2au9kt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma