Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hovězí maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
 (Kristýna Sucháčková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4mjw11// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
 (Kristýna Sucháčková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4mjw11// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
 (Kristýna Sucháčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2au9kt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
 (Kristýna Sucháčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2au9kt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma