Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
SalmonellaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
(Anežka Skarková)2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wrjj6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace vajec v různých systémech ustájení
(Eliška Nemrichová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ie25di// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
(Veronika Kondelová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cb38ng// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Srovnávání eDNA z matrice biofilmu s genomovou DNA bakterií Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes a Salmonella spp.
(Pavlína Křapková)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//b2ot6n// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma