Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
oxidace moštuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání metod měření senzorické dominance
(Veronika Sychrová)2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kc342/ | Optometrie / | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní a senzorické porovnání vín vyrobených v sudech s různým původem dřeva
(Štěpán Tesařík)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yhnsep// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin
(Anna Svojanovská)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2668ov// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Porovnání senzorické jakosti šunek v závislosti na receptuře
(Anna Poukarová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0eo1q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi
(Daniela ŠVRČKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n3k5y4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv působení kyslíku při zpracování hroznů odrůdy Sauvignon
(Roman Zamara)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x8qn12// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv oxidace moštu na senzorické vlastnosti vína z odrůdy Sauvignon
(Tatiana Usaleva)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6jpphw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv oxidace moštu na senzorické vlastnosti vína z odrůdy Sauvignon
(Tatiana Usaleva)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6jpphw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
(Zdeněk Řihák)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r6smsp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vplyv stupňa oxidácie muštov na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vínnej
(Katarína Čaklošová)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//frhg7s// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma