Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

oxidace moštu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Porovnání metod měření senzorické dominance
 (Veronika Sychrová)

2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kc342/ | Optometrie / | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní a senzorické porovnání vín vyrobených v sudech s různým původem dřeva
 (Štěpán Tesařík)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yhnsep// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin
 (Anna Svojanovská)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2668ov// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Porovnání senzorické jakosti šunek v závislosti na receptuře
 (Anna Poukarová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0eo1q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi
 (Daniela ŠVRČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n3k5y4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv působení kyslíku při zpracování hroznů odrůdy Sauvignon
 (Roman Zamara)

2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x8qn12// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv oxidace moštu na senzorické vlastnosti vína z odrůdy Sauvignon
 (Tatiana Usaleva)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6jpphw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv oxidace moštu na senzorické vlastnosti vína z odrůdy Sauvignon
 (Tatiana Usaleva)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6jpphw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
 (Zdeněk Řihák)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r6smsp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vplyv stupňa oxidácie muštov na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vínnej
 (Katarína Čaklošová)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//frhg7s// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma