Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mléčný nápoj

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
 (Nela Švajdová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9pdhq7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Kristýna Vinklárková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv homogenizačního procesu a přídavku fycocoloidů na reologické vlastnosti mléčných nápojů.
 (Lucie Cmajdálková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7sxnsh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Milan Sýkora)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9xotnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv homogenizačního procesu a přídavku fycocoloidů na reologické vlastnosti mléčných nápojů.
 (Lucie Cmajdálková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7sxnsh/Cmajdalkova_DP_2021.pdf/ | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma