Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
(Denisa TOMÁŠKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4ekzt7// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
(Kristýna DOUBRAVOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s8r5t9// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Hodnocení senzorické kvality výrobků sloužících jako náhrada stravy
(Tereza Soukupová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4qe0ak// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení vybraných sýrů a analogových produktů
(Veronika LAFATOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bje4p4// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení oplatek konzumentským testem
(Martin Kaňka)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t6y5g1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád
(Nikola Neuwirthová)2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/149708 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma
Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
(Monika HANZLÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yh0v7t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby
(Markéta BRABCOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//f8n7kd// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
(Petra VAROUSOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3rpzfn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Mléčné výrobky ve výživě adolescentů
(Denisa Staňková)2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lz7d1/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma