Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
podnikatelský plánKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
(Barbora Křížková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sgb6r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Marketingový výzkum pro Stolní tenis a Hravý bar
(Barbora Blechová)2023, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hcbzt/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
(Jan Pavlíček)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/mw679/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
(Anna Borovcová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Research on the Perception of Progress Bar Distortions
(Marek Augustin)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e4otr/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma
Informační systém pro Chiquita Fruit Bar
(Tomáš Paulďuro)2015, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jrloh/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma